Om Royaltubs Vildmarksbade

Royaltubs er stiftet af Martin M. Pedersen, 33 år gammel og bosat i Ribe.

Martin har en baggrund og stor viden indenfor produktion og detailhandel med flair for kvalitet og en enorm interesse for vildmarksbade - Særligt de der kan lidt mere end kun at varme vandet.

Kontakt

Om Royaltubs

I begyndelsen var det et vildmarksbad til Martin's private terrasse det drejede sig om. Han ledte ikke kun efter et trækar med en ovn til opvarmning, men efter en mellemting af de store og ofte dyre udendøres spa og det gammeldags vildmarksbad. Konklusionen var, at et udespa var både for dyrt i indkøb, men også i drift. Derfor fald beslutingen på et vildmarksbad. Det skulle dog kunne det samme som et udespa, men kun koster en tredjedel af prisen og være tæt på gratis at opvarme. 

Efter lang tids søgen efter det helt rigtige kvalitets vildmarksbad opdagede Martin, en del personer der importerede listevare hjem fra østeuropa. Sjældent med CVR nr. og sjældent med den service der burde høre til, hvoraf han tænkte at dette måtte kunne gøres bedre.

Efter dialog med omkring 15 forskellige producenter, endte Martin med at besøge flere af dem, valget faldt på én helt specifik producent - nemlig Royaltubs nu faste producent af kvalitetsprodukter. Royaltubs producent og samarbejdspartner er ligeså idérig som Martin selv, og derfor passer disse to perfekt sammen i dette kompagniskab. Udvikling og idéskabelse er altid i højsædet hos de to partnere. 

Royaltubs er resultatet af en ihærdig jagt på det bedste kvalitets produkt indenfor vildmarksbade til hele det danske marked. 

Kontakt her