Vildmarksbad til sommerhuset

Vildmarksbad til sommerhuset

Martin Pedersen

Sådan øger du lejeindtægten på dit sommerhuset 

Ønsker du et Vildmarksbad til dit sommerhus kunnet denne kollektion af vildmarksbade være noget for dig.

Der er mange måder at øge indtjeningen i et sommerhus på. Du kan blandt andet renovere det, bygge et anneks så der er plads til flere gæster, eller du kan skabe ekstra velvære og luksus i dit sommerhus med et vildmarksbad. På den måde tiltrækker du flere gæster til din lille ferie-oase.

Vi har i Danmark en lang tradition for at udleje vores sommerhuse til særligt tyskere og svenskere, som uden sammenligning er de to lande der besøger os oftest i deres ferier.

Det gør vi for at holde vores faste udgifter til sommerhuset nede, og faktisk er det i nogle tilfælde muligt at få så høj en lejeindtægt på sit sommerhus, at du kan eje det kvit og frit!

 ”Udvalget af sommerhuse i Danmark er enormt og derfor skal du skille dig ud!”

Når gæsterne sidder hjemme på sofaen eller ved spisebordet og kigger efter det næste sommerhus de skal leje, er det derfor vigtigt, at de kan se hvad dit sommerhus kan tilbyde til netop deres familie. Det er vigtigt de ser den luksus det er at være gæst i dit skønne sommerhus.

Udvalget af sommerhuse i Danmark er enormt og derfor skal du skille dig ud fra din nabo - Parabol med tyske kanaler er derfor ikke længere nok og man må i dag, som sommerhuseudlejer, skille sig ud fra mængden.

Et vildmarksbad kan skabe den luksus, du behøver for at øge indtjeningen på dit sommerhus.

Når du har besluttet dig for at øge lejeindtjeningen med en investering i et vildmarksbad til dit sommerhus, så er der én altoverskyggende ting som du skal have i tankerne.

Det er nemlig sådan, at hvis du udlejer et sommerhus igennem et bureau i Danmark, så vil udlejningsbureauet stille klortabs frem til gæsterne, som de kan benytte i vildmarksbadet.

” Det er ikke kun ovnen, men også dyserne der skal være i 316 rustfri og syrefast stål ” 

Det er derfor vigtigt du vælger et vildmarksbad der er sikret mod klor, da stålet ellers vil blive nedbrudt af den klor der vil være i vandet efter brug af klortaps.

Det er ikke kun ovnen, men også dyserne der skal være i 316 rustfri og syrefast stål. Det fås ikke hos mange, men hos ROYALTUBS er det altid både ovn og dyser der er sikret mod rust, når du vælger et vildmarksbad med 316 stål.

Illustration af et vildmarksbad der ikke er beregnet til brug af klor i vandet.

 

Hvis dit vildmarksbad skal se pænt ud i topkanten de næste mange år frem, bør du også se efter et termolåg. Ikke kun for at dine gæsters skyld, men af den simple årsag at det traditionelle glasfiberlåg kan ridse topkanten ved forkert håndtering, da det er glasfiber mod glasfiber.

Et termolåg er lavet af marinevenyl der ikke går ind og ridser topkanten. Du vil på den måde have et smukt vildmarksbad uden ridser de næste mange år frem.

Find flere tips til tilbehør her 

Vores sortiment egner sig derfor ekstremt godt til udlejning i sommerhuse og ROYALTUBS er derfor blevet det mest anbefalede vildmarksbad af udlejningsbureauer landet over.

 

Du finder ovne i 316 rustfri og syrefast stål samt termolåg i tilvalg under alle vores vildmarksbade, eller ved at klikke her.