Kommende Vildmarksbad ejer.

Kommende Vildmarksbad ejer.

Martin Pedersen

Dette skal du være opmærksom på som førstegangs køber af et vildmarksbad.

Kend dit behov.

Det er vigtigt du kender dit behov, når du er på jagt efter dit kommende vildmarksbad.

Hvor mange skal kunne sidde i vildmarksbadet ad gangen? Hvor længe ønsker du at bruge vandet? Ønsker du at benytte klor i vandet? Og er isolering af karet en god ide? Dette kunne meget vel være de spørgsmål du sidder med lige nu.

Lad mig derfor prøve og hjælpe dig lidt på vej. 

Det er vigtigt, at der er god plads til alle, når du skal investere i et vildmarksbad. Hellere for stort end for småt – Det skulle jo nødigt være dig der må stå og se på, mens resten af familien sidder i gryden og hygger sig ;-)

Hvis det er den store familie du skal købe vildmarksbad til, kan du med fordel se efter vores Ø225cm modeller, da det er markedets største model og med plads til ca. 10 voksne. Og vælger du modellen med ekstern ovn, får du plads til rigtig mange venner eller hele den store familie! Er det derimod kun din bedre halvdel og dig, er vores 2 personers Casanova det perfekte valg til jer.

Ønsker du at genbruge vandet, bør du får monteret et sandfilter på dit vildmarksbad.
Filteret fyldes med filtersand eller filterkugler som vandet filtreres igennem. Du tilkobler blot et strømstik og lader pumpen klare resten. Spakemi er samtidig med til at du kan bruge vandet i længere tid, og foretrækkes af flere den dag idag.

Ønsker du at bruge spakemi
- Er det uhyre vigtigt du husker at bestille dit vildmarksbad med en 316 rustfri og syrefast ovn, da det er den eneste ståltype der ikke ruster ved brug af klor i karet. 316 ovne vælges blot under det ønskede vildmarksbad, under tilvalgsmuligheder.

OBS!
viste du at når du bestiller dit vildmarksbad med en 316 ovn, så får du naturligvis også resten i rustfri materiale? Det gælder ind og udløb til ovnen og samtlige dyser hvis du også har valgt Hydro jets eller luftmassage. Det er en selvfølge hos os - Men desværre ikke hos alle producenter.

Resultatet af et 6 mdr. gammelt vildmarksbad der ikke var godkendt til klor.

Isolering af vildmarksbadet er som udgangspunkt altid en fordel.
Dog vil isolering af selve karet ikke gøre den store forskel. Vores test viste, at et skumisoleret kar tabte ca 5 grader mere end et ikke isoleret kar, i løbet af en hel nat.

Brug hellere pengene på et kvalitets Termolåg, da det er der du vil opleve en mærkbar effekt. Vores termolåg produceres af samme marinevenyl som bruges til speedbåde og er derfor super til brug på et vildmarksbad.

Måske er der andet tilbehør der kunne friste - Se mere om tilbehør til vildmarksbade her

Jeg håber du er blevet klogere på hvilket vildmarksbad du nu skal kigge efter.

Du kan sammensætte dit vildmarksbad lige her SAMMENSÆT SELV

God fornøjelse med jagten:-)