Hvorfor lige glasfiber i et vildmarksbad?

Hvorfor lige glasfiber i et vildmarksbad?

Martin Pedersen

Der sker noget helt utrolig når man sænker sig ned i et brænd varmt vildmarksbad. For man går jo egentligt ikke rigtig i karbad med andre – det gør man dog her. Og når man er sænket ned i et varmt karbad sammen med gode venner, så får man altså nogle helt andre og ofte dybere samtaler end man normalt ville, og det uanset om det er med eller uden glasfiber.

Hvorfor lige et vildmarksbad med glasfiber, spørger du måske?

Der er flere årsager til, hvorfor man skal vælge et vildmarksbad med glasfiberkar. Vi vil mene at den altoverskyggende årsag til at vælge et glasfiberkar er de hygiejnemæssige årsager. Dertil er der også tale om den nemme tilslutning af ekstraudstyr samt den ergonomiske siddekomfort. Du vil også opleve at et vildmarksbad med glasfiberinsats opvarmes hurtigere og holder bedre på varmen.

Snavs kan gemme sig imellem plankerne
I et glasfiberkar kan der ikke gemme sig snavs imellem plankerne, under sædet eller i træets åre som der kan i et vildmarksbad kun bygget i træ.

Vi kan godt blive enige om, at lidt af det autentiske forsvinder, når man ikke kan dufte det våde grantræ der varmes op - Men den søde duft fra ovnen, det varme vand og ikke mindst den afstressende atmosfære der sænker sig over en i et vildmarksbad, er ikke til at tage fejl af!

Bedre siddekomfort 

Glasfiberindsatsen i vores vildmarksbad er bygget efter kroppen og yder en ergonomiske siddekomfort. Hvorimod med et trækar vil du opleve en ringere siddekomfort idet du skal sidde med ret ryg under hele oplevelsen. 

Med et trækar begrænser du dig også ift. Ekstraudstyr da der ikke er de samme muligheder for lys, luft og jetdyser som der er med en glasfiberindsats.

Se vores modeller med glasfiber her  

Med andre ord. Du får alt det bedste et vildmarksbadet kan tilbyde med en glasfiberindsats - God fornøjelse.

NB: Tjek lidt flere tips til dit køb af vildmarksbad her