Vi giver naturen tilbage sammen

Vi giver naturen tilbage sammen

Martin Pedersen

Hos Royaltubs vil vi gerne gøre vores for naturen, for vores børn og alle dem der kommer efter.

Vi giver naturen tilbage sammen.

Køber du et vildmarksbad hos Royaltubs, donere du samtidig et træ til den danske natur.

Derfor har vi nu lavet et samarbejde med Growing Trees Network Foundation, der er en dansk nonprofit organisation, der hver dag arbejder for at plante flere træer i de danske Folkeskove.

Det medvirker til at:

  • Sikrer rent drikkevand
  • Mere natur og biodiversitet
  • Sikring af nye rekreative områder
  • Optagelse af co2
  • Modvirkning af global opvarmning

Det er et tiltag vi er utrolig glade for, og også lidt stolte af, at kunne få lov til at bidrage til.

Hvordan fungerer samarbejdet?

Samarbejdet fungerer sådan, at Royaltubs har doneret 100 træer til Growing Trees Network, som vil blive plantet ud i de danske folkeskove hvor Growing Trees Network finder det bedste egnet. Fra start 2023 vil alle vildmarksbade solgt via. Royaltubs Vildmarksbade kvitteres med et træ til Growing Trees Network som også plantes i de Danske Folkeskove.

Hvem er Growing Trees Network?

I 2012 fik Lars en vision om, at han ville være med til at plante 1 mio. træer på max 3 år og beskytte vores rene drikkevand! Den tanke kom han til at sige højt og siden har de samarbejdet med forskellige virksomheder og privatpersoner for at få det til at ske. Nye Folkeskove er ikke bare godt for klimaet. Plantet over grundvandsmagasiner er de med til at sikre vores rene drikkevand, flere levesteder til vores planter og dyreliv og ikke mindst nye områder til danskernes friluftsliv.

Værdierne bag koncept Folkeskov er, at alle kan bidrage, alle kan være med til at gøre en forskel og alle kan have en god oplevelse. Det handler om at vi sammen skaber mest mulig værdi for mennesker, dyr og natur.

Growing Trees Network er pt. den eneste skovrejsnings NGO I Danmark, som bistår Naturstyrelsens nye skove, med træerne doneret af deres samarbejdspartnere til de nye danske Folkeskove.

De tilplantes boringsnært ved de vigtigste grundvandsmagasiner vi ønsker beskyttet med fremtidig økologisk drift. Jorden opkøbes af lokale kommuner, vandværker samt naturstyrelsen. 

Growing Trees Network har snart rundet 3 mio. Træer plantet i Danmark – Det er virkelig nogle seje gutter og gutinder!

Læs mere omkring Growing Trees Network Via. linket her: Growing Trees Network