Opstilling af dit nye vildmarksbad

Opstilling af dit nye vildmarksbad

Martin Pedersen

Er du ivrig efter at nyde dit nye vildmarksbad, men usikker på, hvordan du får det optimale ud af det? Lad os udforske, hvordan du bedst pakker dit vildmarksbad ud og monterer det på det perfekte sted, så du hurtigt kan komme i gang med at nyde din egen private wellness-oase.

Undgå skader ved oppakning af dit nye vildmarksbad

Når du får leveret dit vildmarksbad, kommer det oprejst på en palle, og pakket forsvarligt ind i plast for at beskytte den på bedst mulig vis under transporten.

Step 1 

Det første du skal gøre, er at gennemgå træ, glasfiber og ovnen grundigt for evt. skader under transporten. Skulle det mod forventning ske, at der er sket en skade under transporten, er det vigtigt at du hurtigt laver en reklamation på din forsendelse. Badet må ikke stå ude i indpakket stand i længere tid.

Send os en mail på info@royaltubs.dk med vedlagte ordrebekræftelser og billededokumentation af skaden på aflæsningsstedet. Jo hurtigere du fortæller os om det, jo hurtigere kan vi hjælpe dig. (jf. Handelsbetingelser accepteres fragtskader ikke senere end 48 timer efter modtagelse)

Step 2

Vildmarksbadet skal placeres på et plant og stabilt underlag og skal understøttes på alle flader for optimal støtte af det indvendige glasfiberkar. (Der accepteres en hældning på maksimalt 10 promille)

Step 3

Før brug bør vildmarksbadet vaskes af for støv, der kan være opstået under produktion. Når du vasker støvet af, bør du anvende almindelig sæbevand. Særligt for at skåne glasfiberkaret, hvor der ikke må anvendes stærke kemikalier. Brug med fordel produkter, der egner sig godt til rengøring og vedligeholdelse af glasfiber. (brug ikke produkter med grove slidegenskaber). Når der aftappes af karet, bør du rengøre det straks efter for kalkaflejringer.

Step 4

Påfyldning af vand bør altid være vand fra vandhanen, ikke vand fra åer, søer mm. Påfyld vand indtil ca. 10 cm. fra kanten. Først da må du påbegynde optændingen, da karet ellers vil blive ødelagt af strålevarmen fra ovnen. Du kan evt. læse optænding og valg af brænde til vildmarksbade, hvor vi giver dig tips og tricks til hvordan du opnår den perfekte optænding og vælger det bedste brænde, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse med dit vildmarksbad.       

Sikkerhedstip til dit vildmarksbad 

Hvis dit vildmarksbad er købt med nogen form for elektronisk styring, anbefaler vi at tilslutte det elektriske system direkte til en stationær el installation. Det er vigtigt der ikke lægger el samlinger i nærheden af badende, da det ellers kan blive en træls oplevelse. (Sørg desuden for, at der er jordforbindelse i alt el føring for en sikkerhedsskyld).  

Hvis du opdager en fejl eller mangler på dit nye vildmarksbad efter optænding SKAL du straks indsende en reklamation jf. vores handelsbetingelser. Hvis du ikke gøre dette med det samme, kan vi risikere vores producent afviser reklamationen, hvoraf det er vigtigt dette gøres straks. Endvidere kan du også læse vores blogindlæg om opgraderinger til dit vildmarksbad her 

Læs også: